Указания нанопач Lifewave

Употреба и приложение на нанопач Lifewave

Пачове Lifewave са акупунктурни продукти под формата на еднократни нетрансдермални термични петна. В пачовете има патентована смес от органични съединения, които са способни на самоактивиране в наноразмерни кристали в проводяща среда.

Основният метод на действие се състои в промяна на електрическия потенциал на кожата за подобряване на притока на енергия и клетъчните комуникации. Пачовете активират акупунктурните точки да стимулират биомагнитните честоти и изпращат сигнали на организма.

Продуктите на Lifewave могат да бъдат ефективно допълнение към всеки здравословен начин на живот. Lifewave може да бъде интегрирана в конвенционалната медицинска практика като първично или допълващо лечение и хората могат да ползват пачовете на Lifewave за самолечение у дома. Освен това Lifewave може се адаптира към много различни начини на здравеопозване и може безопасно да се комбинира с други терапии.

Полярност на пачовете

указания нанопач Lifewave

Като общо правило БЕЛИТЕ пачове са положително заредени (+) и трябва да се поставят на дясната страна на тялото. ТЪМНИТЕ пачове са отрицателно заредени(-) и трябва да се поставят на лявата страна на тялото. Има и изключения от това правило: Белите и тъмните пачове може евентуално да се обърнат (да си сменят местата) в случай на хронични заболявания или когато препоръчаните разположения не доведат до желания резултат.

Таблицата по-долу дава подробности за поставяне въз основа на полярнастта на пачовете.

Тип на пача

Полярност

Поставяне

Energy Enhancer – бял

положителен

дясно

Energy Enhancer – тъмен

отрицателен

ляво

IceWave – бял

положителен

дясно

IceWave – тъмен

отрицателен

ляво

Y-Age Glutathione

положителен

средна линия или дясно

Y-Age Carnosine

положителен

средна линия или дясно

Y-Age Αeon

положителен

средна линия или дясно

Silent Nights

положителен

дясно

SP6 Complete

отрицателен

ляво

Съхранение

Пачовете ще започнат да деградират когато са изложени на екстремни температури и продължително излагане на слънчева светлина (подобно на всеки друг биологичен продукт, като витамините например).

За да се гарантира максимален срок на годност, пачовете трябва да се съхраняват на хладно и тъмно място.

Не съхранявайте пачовете в близост до области, които могат да произвеждат силни електромагнитни полета, като микровълнова печка, компютри, телефони или други електрически заредени обекти.

Не съхранявайте пачове в близост до рентгенови апарати или друго диагностично оборудване.

Не съхранявайте пачове в колата си и не ги оставяйте в джоба си. Пачовете стават активни веднага щом влязат в близост с енергийното поле на вашето тяло, дори и със залепваща подложка. Поради тази причина не съхранявайте пачове в портфейла си, в джоба си или някъде по тялото си, докато не планирате да ги използвате.

Хидратация

От решаващо значение е да останете хидратирани преди и по време на употребата на пачове по няколко причини. Независимо от това дали ползвате или не пачове Lifewave, хидратацията е важна част от поддържане на здравето.

Хидратацията подобрява притока на електрическа енергия в тялото ви. Научните изследвания показват, че електрическите токове в организма, известни като биотокове, се движат непрекъснато по цялото тяло. Нервната система на организма произвежда електрически сигнали като предава информацията по цялото тяло. Дори протеините са естествени полупроводници. Провеждането на електричество в тялото намалява когато то се дехидратира. Меридианите са канали на електрически заредени водни кристали и хидратацията е необходима за да се гарантира потока на енергия в цялото тяло. Също така е важно да се знае, че нивото на хидратация на тялото ви трябва да е в равновесие. Бедна хидратация може да даведе до главоболие, липса на еластичност на кожата, мускулни крампи и клетъчна дегенерация. Пълна липса на вода, както и твърде много вода наведнъж, може да бъде фатална.

 • Пийте вода през целия ден равномерно, за да се балансира хидратацията на вашето тяло.
 • Следете честотата и характера на уриниране. Ако развиете пълен пикочен мехур всеки 3 до 5 часа с безцветна урина, изводите са, че пиете достатъчно вода. Ако на пикочният мехур му трябва по-дълго време или цял ден за да се запълни и урината е дълбоко оцветена, означава, че тялото ви може да е дехидратирано.
 • Като общо правило опитайте се да пиете дневно количество вода равно на най-малко половината от телесното си тегло в унции (Пример: 50 кг. човек трябва да приема минимум 1 литър вода, 100 кг. човек е необходимо да приема минимум 1,8 литра вода). Това количество вода може да се променя в зависимост от нивото на физическа активност, района на местоживеене, стрес, болести.

Детоксикация и странични ефекти

В допълнение към всички специфични ползи всички Lifewave пачове улесняват клетъчната детоксикация в някаква форма. Това важи особено за Glutathione, Carnosine, Αeon. По време на детоксикация тялото се освобождава от отпадъци, замърсители, тежки метали, никотин и други токсични вещества. Естествен вторичен продукт от производството на енергия са метаболитните отпадъци, които се неутрализират от антиоксиданти и се елиминират от организма.

Ето защо симптомите на детоксикация могат да бъдат забелязани при носене на пачове.

Страничните ефекти са естествена част от процеса на детоксикация и те са преходни. Някои хора могат да изпитат тези странични ефекти повече от други и това зависи отчасти от размера на токсичност в организма и чувствителността към детоксикационните симптоми на дадено лице.

Някои от симптомите придружаващи детоксикацията включват:

 • Сухота в устата
 • Метален вкус
 • Умора
 • Хрема
 • Главоболие
 • Обриви/акне
 • Сънливост
 • Гадене

Детоксикационният дискомфорт се появява когато токсините се задвижат по-бързо, отколкото тялото може да ги елиминира. В този случай използвайте пачове за по-кратък период от време.

Безвредност

Пачовете на Lifewave не са трансдермални, затова никакъв материал не мигрира през кожата.

Инстукции за поставяне на нанопач Lifewave 

 • Прилагайте пачове към чиста и суха кожа.
 • Пийте вода преди поставяне на пачове и останете добре хидратирани по време на тяхното използване.
 • Не отстранявайте защитната подложка докато не бъде локализирано ефективното място (акупресурната точка).
 • Всеки отделен пач може да се носи върху кожата до 12-14 часа.
 • Не прилагайте отново пач, който е бил отстранен от кожата, тъй като може да има намалено залепващо свойство. Ако се наложи отстраняване , може да се използва само на точката на която е бил приложен преди това .

Предпазни мерки

 • При поставяне на пачове индивидуалните резултати ще се различават
 • Премахнете пача незабавно, ако усещате дискомфорт или ако се появи дразнене на кожата
 • Да не се използват повторно, след като веднъж са отстранени
 • Не режете пачовете
 • Поставен и използван пач неможе да се използва от друг човек.
 • Пачовете са само за външна употреба. Не поглъщайте каквато и да е част от този продукт
 • Не поставяйте пачове директно върху рани или върху повредена по друг начин кожа
 • Не ги използвайте ако сте бременна или кърмите, имате поставен пейсмейкър или трансплантирани органи.